Till startsida
Webbkarta
Till innehåll Läs mer om hur kakor används på gu.se
GMV och våra verksamheter har sedan 1 januari 2024 uppgått i den nya organisationen Wexsus. Läs mer här www.wexsus.se
Måndag 15 januari 13:53

Framtidens forskning om arbete och styrning inom vård och omsorg

Seminarium

I Sverige lever vi allt längre, och även om vi är allt friskare så innebär detta ändå att vi kommer att behöva omsorg på ålderns höst. Samtidigt så blir det proportionerligt allt färre i arbetsför ålder som får ta ansvar för att vårda och ta hand om den åldrande befolkningen. På samma gång går den medicinska utvecklingen framåt, och fler och fler åkommor kan behandlas, vilket ökar mängden vård som kan erbjudas.

Med bakgrund i detta fokuserar det här webbinariet på hur framtidens arbete inom vård och omsorg kommer att se ut. Hur påverkar digitaliseringen sjukvårdens organisering och styrning och de många människor som arbetar där? Hur bör arbetet inom äldreomsorgen organiseras, och hur ser förutsättningarna för ett mer tillitsbaserat arbete ut?

Välkommen till det här webbinariet där tre unga och lovande forskare presenterar framtidens forskning om arbete och styrning inom vård och omsorg.

Seminariet är kostnadsfritt och öppet för alla

Läs mer och anmäl dig här

Datum: 2023-12-06

Tid: 13:00 - 15:00

Kategorier: Hållbar utveckling

Arrangör: Centrum för forskning om arbete och sysselsättning (WE)

Evenemangslänk: Läs mer om Framtidens forskning om arbete och styrning inom vård och omsorg

Kontaktperson: Sofia Hedström

Läs nyheter som RSS

Prenumerera på nyheter

FÅ VÅRT NYHETSBREV

Få nyheter i din inkorg en gång i månaden om forskning, seminarier, konferenser och annat aktuellt inom hållbar utveckling vid Chalmers och Göteborgs universitet.

Bli prenumerant

 

Sidansvarig: GMV|Sidan uppdaterades: 2023-08-17
Dela:

På Göteborgs universitet använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.  Vad är kakor?